søndag den 26. februar 2012

Stadigt ikke igang endnu!

Vi er stadigt ikke igang endnu med træningen forud for den første 200 km brevet. Jeg er ikke blevet klar fysisk efer min skade og har oveni nu reddet mig en betændt tommeltot på højre hånd. Det er klart bedre at få denne modgang nu end i forårs og sommerhalvåret. Dog er den fysiske træning i vinterhalvåret meget vigtig for det man kan senere på sæsonen. Vi er ved at få lavet en renovering af hjulsættet til en af de gamle tandemer: vores pink Ibis. Det gamle hjulsæt havde en stor indvendig hjulomkreds og det var svært at finde kvalitetsdæk der var til at få af og på.

På liggecykel formanden for Audax Randonneurs Danemark, Jan Buschard, under PBP randonneur 2011 - et løb på max 90 timer og 1230 km.



Vores pink Ibis Touche 1994 (Rosa - ja, efter Rosa Luxemborg), med ny forgaffel fra Co-motion 2011: mindre akselafstand og trail giver kortere vendediameter og mere sporty kørsel, men også mindre komfort. Det bliver dejligt med nyere fælge med mindre indvendig hjuldiameter, der muliggør brug af nyere kvalitetsdæk samt vil gøre det lettere at få reservedæk når dækket går itu under længere ture.



Ingen kommentarer: